iDEAL

2 Vespa doming stickers 40x18mm met Italiaanse vlag

Print

Snel Overzicht

Wil je laten ziet dat je dat je een passie hebt voor Vespa, dan zit je met deze doming sticker goed. Met deze duurzame Vespa stickers, 40 bij 18 mm, laat je zien dat je een echte Vespa-liefhebber bent.De doming sticker, ook wel logotop genoemd, kun je bevestigen op je auto, motor, scooter, helm of andere opvallende plaatsen. Kwijtraken zul je deze sticker ook niet want hij heeft een uitstekende kleefkracht en is uv-, kleur- en weerbestendig.

€ 4,50
2 Vespa doming stickers 40x18mm met Italiaanse vlag

Meer foto's

Wil je laten ziet dat je dat je een passie hebt voor Vespa, dan zit je met deze doming sticker goed. Met deze duurzame Vespa stickers met Italiaanse vlag, 40 bij 18 mm, laat je zien dat je een echte Vespa-liefhebber bent.

De doming sticker, ook wel logotop genoemd, kun je bevestigen op je auto, motor, scooter, helm of andere opvallende plaatsen. Kwijtraken zul je deze sticker ook niet want hij heeft een uitstekende kleefkracht en is uv-, kleur- en weerbestendig.

Aanvullende informatie

Merk Vespa
EAN code 5246-40x18mm
Model 5246-40x18mm
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Afmetingen 40 bij 18 mm

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.