iDEAL

ANCAP Venezia cappuccino kopjes - 6 kopjes

Print

Snel Overzicht

Venetie spreekt tot de verbeelding; wie heeft geen beeld bij deze Italiaanse stad. Ancap heeft een serie kopjes aan Venezia gewijd. Met kleurige tekeningen van il carnevale, la Basilica della Salute, il Ponte dei Sospiri, la Gondola, il Ponte di Rialto, Piazza San Marco.

€ 117,95
ANCAP Venezia cappuccino kopjes - 6 kopjes

Meer foto's

Venetie spreekt tot de verbeelding; wie heeft geen beeld bij deze Italiaanse stad. Ancap heeft een serie kopjes aan Venezia gewijd. Met kleurige tekeningen van il carnevale, la Basilica della Salute, il Ponte dei Sospiri, la Gondola, il Ponte di Rialto, Piazza San Marco.Een cappuccino maken is één ding, een cappuccino drinken is weer iets totaal anders. Het moment dat je een cappuccino pakt is een speciaal moment van de dag. De aroma en smaak vinden een weg naar je zintuigen en je krijgt een flinke oppepper. Deze cappuccinokopjes van ANCAP voegen net dat beetje extra toe aan die beleving. Want hoe kun je nou een goede espresso drinken zonder een mooi cappuccinokopje?

Deze cappuccinokopjes zijn gedecoreerd met verschillende afbeeldingen; ze worden geleverd met witte schoteltjes. Er zijn desgewenst ook dezelfde kopjes verkrijgbaar maar dan voor espresso

Ancap S.p.A. werd opgericht in 1964, de oprichter Giuseppe Boschini, al een expert op de Chinese markt en decoratie, koos ervoor om veel aandacht te besteden aan kwaliteit en creativiteit, dus 100% Made in Italy. In een paar jaar Ancap bevestigt haar marktpositie, ondersteund door een perfecte balans tussen kunst en technologie en een combinatie van kwaliteit en variëteit.

Aanvullende informatie

Levertijd 5 - 10 werkdagen
Materiaal porselein, 100 procent made in Italy

Andere klanten kochten ook

 Bristot Sublime espresso koffiebonen 1kg

Bristot Sublime espresso koffiebonen 1kg

€ 20,95
Proefdoos koffiebonen; Colombia, Kenya, Brazilië

Proefdoos koffiebonen; Colombia, Kenya, Brazilië

€ 37,50
   

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.