iDEAL

Automatische kaasrasp - Parmino G3 Ferrari

Print

Snel Overzicht

Deze zeer handige, oplaadbare, elektrische kaasrasp, zorgt ervoor dat je formaggio, kaas automatisch en eenvoudig wordt geraspt. Daarnaast is de rasp ook geschikt voor chocolade, droog brood, walnoten, hazelnoten en amandelen. Deze, overigens zeer degelijke, machine van G3 Ferrari (bekend van de pizzaoventjes) is gemaakt van kunststof. De kaasrasp is ergonomisch vormgegeven waardoor je geen kracht hoeft te zetten. Een uitkomst dus voor wie geen kracht heeft in de handen of voor wie veel moet raspen.


De G3 Ferrari kaasrasp wordt geleverd met 2 verschillende soorten raspen.De rasp heeft twee rasp-cilinders van verschillende dikte

€ 44,50
Automatische kaasrasp - Parmino G3 Ferrari

Meer foto's

Deze zeer handige, oplaadbare, elektrische kaasrasp, zorgt ervoor dat je formaggio, kaas automatisch en eenvoudig wordt geraspt. Daarnaast is de rasp ook geschikt voor chocolade, droog brood, walnoten, hazelnoten en amandelen. Deze, overigens zeer degelijke, gepatenteerde machine van G3 Ferrari (bekend van de pizzaoventjes) is gemaakt van kunststof. De kaasrasp is ergonomisch vormgegeven waardoor je geen kracht hoeft te zetten. Een uitkomst dus voor wie geen kracht heeft in de handen of voor wie veel moet raspen.

De G3 Ferrari kaasrasp wordt geleverd met 2 verschillende soorten raspen.

Bij de rasp wordt een batterijoplader geleverd waarop de accu kan worden opgeladen.
Garantie-termijn: 1 jaar

Aanvullende informatie

Merk G3 Ferrari
Model G20015-Parmino
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Pizzaoven, pizzapan Napoli - Optima - Rood

Pizzaoven, pizzapan Napoli - Optima - Rood

Normale Prijs: € 174,50

Aanbieding: € 169,50

NIEUW Pizzaoven, pizzapan Delizia - G3 Ferrari - Mat zwart

NIEUW Pizzaoven, pizzapan Delizia - G3 Ferrari - Mat zwart

Normale Prijs: € 149,50

Aanbieding: € 99,50

Pastameel Grano Duro, harde tarwe, pasta bloem

Pastameel Grano Duro, harde tarwe, pasta bloem

€ 3,95
Pastadroogtafel - hout en kunststof

Pastadroogtafel - hout en kunststof

€ 28,95

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.