iDEAL

Beeldwoordenboek Italiaans

Print

Snel Overzicht

Het beeldwoordenboek Italiaans is niet alleen handig om te hebben, maar ook leuk! Je breidt je kennis van het Italiaans spelenderwijs uit met woord en beeld! Maar je kunt natuurlijk ook een Italiaan een foto laten aanwijzen, of zelf iets duidelijk maken aan de hand van een plaatje.Het woordenboek is thematisch ingedeeld. Denk daarbij aan eten en drinken, vervoersmiddelen en verkeer, mensen, opleiding en beroep, etc. Er staan meer dan 2400 kleurenfoto's en illustraties in en ruim 6000 woorden en uitdrukkingen.Je kunt het woordenboek in beide richtingen gebruiken (bijvoorbeeld Nederlands – Italiaans, maar ook Italiaans – Nederlands). Ook is er een trefwoordenregister Italiaans en Nederlands.

€ 8,95
Beeldwoordenboek Italiaans

Meer foto's

Het beeldwoordenboek Italiaans is niet alleen handig om te hebben, maar ook leuk! Je breidt je kennis van het Italiaans spelenderwijs uit met woord en beeld! Maar je kunt natuurlijk ook een Italiaan een foto laten aanwijzen, of zelf iets duidelijk maken aan de hand van een plaatje.

Het woordenboek is thematisch ingedeeld. Denk daarbij aan eten en drinken, vervoersmiddelen en verkeer, mensen, opleiding en beroep, etc. Er staan meer dan 2400 kleurenfoto's en illustraties in en ruim 6000 woorden en uitdrukkingen.

Je kunt het woordenboek in beide richtingen gebruiken (bijvoorbeeld Nederlands – Italiaans, maar ook Italiaans – Nederlands). Ook is er een trefwoordenregister Italiaans en Nederlands.

Bekijk een proefhoofdstuk

Aanvullende informatie

ISBN 9789054513315
EAN code 9789054513315
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Merk Intertaal
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands

Andere klanten kochten ook

Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Normale Prijs: € 1,75

Aanbieding: € 0,99

Werkwoorden in vorm -  nieuw - Italiaans

Werkwoorden in vorm - nieuw - Italiaans

€ 9,50
Praktische grammatica Italiaans

Praktische grammatica Italiaans

€ 28,50
250 grammatica oefeningen Italiaans

250 grammatica oefeningen Italiaans

€ 14,95

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.