iDEAL

Brilhanger - zilver

Print

Snel Overzicht

De brilhanger is een praktisch maar bovenal mooi accessoire om je leesbril of zonnebril direct bij de hand te hebben. Het mooie sieraad beschikt over een dubbele, zeer sterke magneet waar een wereldwijd patent op zit. Je bevestigt de ene magneet aan de achterzijde van je kleding of tas, en het frontje aan de voorzijde zonder deze te hoeven beschadigen. Tutto lì, that’s all!

€ 38,00
Brilhanger - zilver

Meer foto's

De brilhanger is een praktisch maar bovenal mooi accessoire om je leesbril of zonnebril direct bij de hand te hebben. Het mooie sieraad beschikt over een dubbele, zeer sterke magneet waar een wereldwijd patent op zit. Je bevestigt de ene magneet aan de achterzijde van je kleding of tas, en het frontje aan de voorzijde zonder deze te hoeven beschadigen. Tutto lì, that’s all! Je kunt er tot 1 kilo aan hangen. Niet dat een bril zoveel weegt, maar het geeft een goede indicatie van de trekkracht.

De portaocchiali da indossare, draagbare brilhanger, is handig om de leesbril op het werk, op een congres, maar ook thuis direct bij de hand te hebben. Je hoeft dus geen touwtjes meer aan de bril te bevestigen om deze bij de hand te hebben.

Aan de brilhanger zit een lusje van rubber waarin een brillenpootje kan worden geschoven. Op verzoek kunnen ook andere brilhangers uit de catalogus deel 1 of deel 2 worden geleverd, alleen zit daar mogelijk een langere levertijd op.

Als de zon schijnt, kan de brilhanger ook worden bevestigd aan een handtas zodat de zonnebril niet in de haren, in het borstzakje of decolleté hoeft. De brilhanger wordt geleverd in een chique doosje en is een prachtig, gewaardeerd cadeau.

Aanvullende informatie

Model AG2001
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.