iDEAL

Koelkastmagneten

Koelkastmagneten

7 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in
 1. 4 x Giro d'Italia koelkastmagneet - collectorsitem

  4 x Giro d'Italia koelkastmagneet - collectorsitem

  Deze vier Giro d'Italia koelkastmagneetjes zijn een heus collectors-item: twee van de vier truien worden namelijk niet meer uitgereikt! De set koelkastmagneten van de Ronde van Italië bestaat uit maglia rosa, roze trui, de witte Giro d'Italia trui, de groene en de paarse trui in een set. De leider in het puntenklassement draagt sinds 2010 geen paarse maar een rode trui - die gaat naar de beste klimmer in het bergklassement. La maglia ciclamino, de paarse sprinttrui, was weggelegd voor de renner met de beste resultaten op de tussen- en eindsprints.Een jaar later, in 2011, ging de groene eruit; deze werd gedragen door de beste klimmer die bovenaan het bergklassement prijkt. Sinds 2007, na vele jaren van afwezigheid, de terugkeer van la maglia bianca, de witte trui. Deze trui is voor de renner onder de 25 jaar die er het beste voorstaat in het algemeen klassement. De renners worden dagelijks gehuldigd in de desbetreffende truien die zijn gepersonaliseerd aan de hand van de sponsor. Uitwassen voor de volgende dag en voor een eventuele opvolger hoeft dus niet! Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 12,50

  Aanbieding: € 9,95

  Meer informatie

 2. Fiat magneet - vakantie

  Fiat magneet - vakantie

  Vrolijk je koelkast op met deze Fiat magneet met retro-afbeelding.
  € 3,95
  Meer informatie

 3. Giro d'Italia koelkastmagneet - groene trui - collectorsitem

  Giro d'Italia koelkastmagneet - groene trui - collectorsitem

  Deze Giro d'Italia koelkastmagneet is een een leuk cadeau voor de liefhebber van de Ronde van Italië. De groene trui werd gedragen door de beste klimmer die bovenaan het bergklassement prijkt. Er is ook een set van vier koelkastmagneten van de Giro d'Italia, en een paar witte, roze en paarse. Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 5,00

  Aanbieding: € 3,50

  Meer informatie

 4. Giro d'Italia koelkastmagneet - paarse trui - collectorsitem

  Giro d'Italia koelkastmagneet - paarse trui - collectorsitem

  Deze Giro d'Italia koelkastmagneet is een een leuk cadeau voor de liefhebber van de Ronde van Italië. La maglia ciclamino, de paarse sprinttrui, was tot 2010 weggelegd voor de renne met de beste resultaten op de tussen- en eindsprints. Er is ook een set van vier koelkastmagneten van de Giro d'Italia, en een paar witte, roze en paarse. Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 5,00

  Aanbieding: € 3,50

  Meer informatie

 5. Giro d'Italia koelkastmagneet - roze trui - collectorsitem

  Giro d'Italia koelkastmagneet - roze trui - collectorsitem

  Deze Giro d'Italia koelkastmagneet is een een leuk cadeau voor de liefhebber van de Ronde van Italië Er is ook een set van vier koelkastmagneten van de Giro d'Italia, en een paar witte, roze en paarse. Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 5,00

  Aanbieding: € 3,50

  Meer informatie

 6. Vespa blikken ansichtkaart om op te hangen

  Vespa blikken ansichtkaart om op te hangen

  Deze Vespa blikken ansichtkaart van 10x15cm is een klassieker. Vroeger zagen promotieposters er zo uit Chi 'Vespa" mangia le mele. (chi non 'Vespa' no). Bij de kaart zit een ophanghaakje dat je op de achterkant kunt bevestigen, waardoor je een blikken miniposter aan de muur hebt.

  Normale Prijs: € 8,95

  Aanbieding: € 5,95

  Meer informatie

 7. Vespa koelkastmagneet - get the most out of your new

  Vespa koelkastmagneet - get the most out of your new

  Een hippe koelkastmagneet met Vespa afbeelding. Leverbaar in zes variaties, verzamel ze allemaal!
  € 3,95
  Meer informatie

7 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in