iDEAL

Vespa gadgets

Vespa gadgets

Artikelen 1 tot 10 (totaal 28)

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in
 1. 2 Vespa doming stickers 40x18mm met Italiaanse vlag

  2 Vespa doming stickers 40x18mm met Italiaanse vlag

  Wil je laten ziet dat je dat je een passie hebt voor Vespa, dan zit je met deze doming sticker goed. Met deze duurzame Vespa stickers, 40 bij 18 mm, laat je zien dat je een echte Vespa-liefhebber bent. De doming sticker, ook wel logotop genoemd, kun je bevestigen op je auto, motor, scooter, helm of andere opvallende plaatsen. Kwijtraken zul je deze sticker ook niet want hij heeft een uitstekende kleefkracht en is uv-, kleur- en weerbestendig.
  € 4,50
  Meer informatie

  Niet in voorraad

 2. 4 x Giro d'Italia koelkastmagneet - collectorsitem

  4 x Giro d'Italia koelkastmagneet - collectorsitem

  Deze vier Giro d'Italia koelkastmagneetjes zijn een heus collectors-item: twee van de vier truien worden namelijk niet meer uitgereikt! De set koelkastmagneten van de Ronde van Italië bestaat uit maglia rosa, roze trui, de witte Giro d'Italia trui, de groene en de paarse trui in een set. De leider in het puntenklassement draagt sinds 2010 geen paarse maar een rode trui - die gaat naar de beste klimmer in het bergklassement. La maglia ciclamino, de paarse sprinttrui, was weggelegd voor de renner met de beste resultaten op de tussen- en eindsprints.Een jaar later, in 2011, ging de groene eruit; deze werd gedragen door de beste klimmer die bovenaan het bergklassement prijkt. Sinds 2007, na vele jaren van afwezigheid, de terugkeer van la maglia bianca, de witte trui. Deze trui is voor de renner onder de 25 jaar die er het beste voorstaat in het algemeen klassement. De renners worden dagelijks gehuldigd in de desbetreffende truien die zijn gepersonaliseerd aan de hand van de sponsor. Uitwassen voor de volgende dag en voor een eventuele opvolger hoeft dus niet! Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 12,50

  Aanbieding: € 9,95

  Meer informatie

 3. Emaillen reclamebord - Vespa Servizio

  Emaillen reclamebord - Vespa Servizio

  Dit authentieke emaille reclame bord van Vespa is met de hand gemaakt. Met 1.5 mm plaatstaal is het ook nog eens erg stevig. Het gebolde bord met een diameter van maar liefst 50 cm kan zowel voor decoratie binnens- als buitenshuis gebruikt worden. Wellicht heb je zelf al verschillende leuke ideeën.
  € 175,00
  Meer informatie

 4. Emaillen Vespa schild

  Emaillen Vespa schild

  Emaille reclamebordje met de tekst; Vespa Servizio. Het schildje heeft een diameter van 10 centimeter en dankzij de gaatjes aan de rand van het Vespa-bordje, kun je het aan de muur bevestigen. Het emaille van het bordje is van zware kwaliteit. Het heeft als voordeel dat het in weer en wind kan hangen zonder te roesten. Het is van eenzelfde kwaliteit als de straatnaamborden die je overal ziet hangen. Uiteraard moet je het bordje altijd voorzichtig ophangen om te voorkomen dat er eventueel beschadigingen optreden waardoor het bordje alsnog zou kunnen roesten.
  € 29,99
  Meer informatie

 5. Giro d'Italia koelkastmagneet - groene trui - collectorsitem

  Giro d'Italia koelkastmagneet - groene trui - collectorsitem

  Deze Giro d'Italia koelkastmagneet is een een leuk cadeau voor de liefhebber van de Ronde van Italië. De groene trui werd gedragen door de beste klimmer die bovenaan het bergklassement prijkt. Er is ook een set van vier koelkastmagneten van de Giro d'Italia, en een paar witte, roze en paarse. Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 5,00

  Aanbieding: € 3,50

  Meer informatie

 6. Giro d'Italia koelkastmagneet - paarse trui - collectorsitem

  Giro d'Italia koelkastmagneet - paarse trui - collectorsitem

  Deze Giro d'Italia koelkastmagneet is een een leuk cadeau voor de liefhebber van de Ronde van Italië. La maglia ciclamino, de paarse sprinttrui, was tot 2010 weggelegd voor de renne met de beste resultaten op de tussen- en eindsprints. Er is ook een set van vier koelkastmagneten van de Giro d'Italia, en een paar witte, roze en paarse. Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 5,00

  Aanbieding: € 3,50

  Meer informatie

 7. Giro d'Italia koelkastmagneet - roze trui - collectorsitem

  Giro d'Italia koelkastmagneet - roze trui - collectorsitem

  Deze Giro d'Italia koelkastmagneet is een een leuk cadeau voor de liefhebber van de Ronde van Italië Er is ook een set van vier koelkastmagneten van de Giro d'Italia, en een paar witte, roze en paarse. Bijna elke dag wordt er in de Giro d'Italia een etappe gereden van gemiddeld 160 km. Wie de etappe wint, krijgt de trofee van de dag (een fles champagne) en is een stukje dichterbij la maglia rosa, de roze trui.

  Normale Prijs: € 5,00

  Aanbieding: € 3,50

  Meer informatie

 8. Straatnaambord - Piazza Vespa

  Straatnaambord - Piazza Vespa

  Waan je in Italia en creëer je eigen Italiaanse piazza Vespa met dit authentieke emaillen straatnaambord. Doordat het bord gebakken is, is het zowel geschikt voor gebruik binnens- als buitenshuis! Dit gebolde bord van 33cm bij 8 cm is voor de Italialiefhebber met een speciale interesse voor Vespa's een echte “must-have”. Hang het in je tuin, garage of woonkamer en geniet elke dag van een stukje Italia bij jou thuis. Hard gebakken, zware emaille 33 cm bij 8 cm
  € 44,50
  Meer informatie

 9. Tricolore Italiaanse sleutelhanger I love Italy

  Tricolore Italiaanse sleutelhanger I love Italy

  Met deze tricolore Italiaanse I love Italy sleutelhanger beken je kleur. Leuk voor aan de sleutelbos van iedere Italiëliefhebber

  Normale Prijs: € 11,95

  Aanbieding: € 8,95

  Meer informatie

 10. Vespa blikken ansichtkaart om op te hangen

  Vespa blikken ansichtkaart om op te hangen

  Deze Vespa blikken ansichtkaart van 10x15cm is een klassieker. Vroeger zagen promotieposters er zo uit Chi 'Vespa" mangia le mele. (chi non 'Vespa' no). Bij de kaart zit een ophanghaakje dat je op de achterkant kunt bevestigen, waardoor je een blikken miniposter aan de muur hebt.

  Normale Prijs: € 8,95

  Aanbieding: € 5,95

  Meer informatie

Artikelen 1 tot 10 (totaal 28)

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in