Reizen

Een vakantiehuisje in Toscane, Italië vinden

Toscane is een regio in het midden van Italië. Deze omgeving biedt bijna onbeperkte mogelijkheden, en vooral de natuur en het landschap zijn geweldig en je kunt hier je hart ophalen aan mooie wandel- of fietstochten. In deze blog vind je meer informatie over het gebied Toscane en tips voor het boeken van vakantiehuisjes in Italië.

Ontdek het prachtige Toscane

Er is hier een uiterst gevarieerd landschap te vinden en het mooie is dat je nergens zoals in Nederland bordjes met de tekst “Verboden Toegang” aan zult treffen. Het bekende meer Trasimeno is ook goed te bereiken en hierin liggen drie eilanden. Mensen die een vakantiehuis bewonen in Toscane, kunnen oneindige panorama’s bewonderen van de beboste heuvels, de valleien en de kastelen. De hoogste bergtoppen in Toscane zijn de bergen Monte Amiata met zijn 1738 meter en de Monte Cetona die 1148 meter hoog is. Hier volgen handige tips en advies voor het vinden van een vakantiehuis in Toscane.

Een vakantiehuisje in Toscane zoeken

Wanneer men in Toscane een vakantiehuis wil huren, kan men terecht bij diverse organisaties die vakantiehuizen beheren en/of bij de huur en verhuur bemiddelen. Ook is er een ruim aanbod van vakantiewoningen die rechtstreeks van particulieren gehuurd kunnen worden. Tegenwoordig zal men vooral zoeken en boeken via internet, en ook het aanbod wordt met name op deze manier gepresenteerd.

Organisaties met vakantiehuizen in Toscane

Wil je een huisje huren in Toscane of een van de andere regio’s van Italië? Hieronder bieden wij een aantal suggesties waar je kunt boeken.

  • Belvilla heeft in de regio Toscane/Elba momenteel honderden vakantiewoningen beschikbaar. Zoals bij de meeste andere sites is het hier ook mogelijk om uw zoekopdracht te verfijnen.
  • HomeAway heeft een wereldwijd aanbod van vakantiewoningen, appartementen, villa’s en boerderijen, dus uiteraard ook in Toscane. HomeAway zorgt ervoor dat de huurder rechtstreeks huurt bij de eigenaar zelf. HomeAway biedt in de regio Toscane de keuze honderden vakantiewoningen, waarmee contact kan worden opgenomen met de eigenaar.
  • Bij Elizawashere vind je unieke en authentieke vakantieadresjes die net wat onderscheidender zijn ten opzichte van bijvoorbeeld Tui of Sunweb
  • Via Airbnb boek je een vakantiehuisje rechtstreeks bij een particulier.
  • Ook Natuurhuisje verhuurt veel woningen in deze omgeving. Deze huisjes hebben vaak een uitstekende ligging. Bijvoorbeeld huisjes midden in het bos of vlakbij het water. De prijs is hier vaak wel iets hoger.
  • Kijk ook eens op Marktplaats of in Facebook Groepen om zo in contact te komen met particuliere verhuurders in Italië en Toscane specifiek.