iDEAL

Emaillen Vespa schild

Print

Snel Overzicht

Emaille reclamebordje met de tekst; Vespa Servizio. Het schildje heeft een diameter van 10 centimeter en dankzij de gaatjes aan de rand van het Vespa-bordje, kun je het aan de muur bevestigen. Het emaille van het bordje is van zware kwaliteit. Het heeft als voordeel dat het in weer en wind kan hangen zonder te roesten. Het is van eenzelfde kwaliteit als de straatnaamborden die je overal ziet hangen.
Uiteraard moet je het bordje altijd voorzichtig ophangen om te voorkomen dat er eventueel beschadigingen optreden waardoor het bordje alsnog zou kunnen roesten.

€ 29,99
Emaillen Vespa schild

Meer foto's

Emaille reclamebordje met de tekst; Vespa Servizio. Het schildje heeft een diameter van 10 centimeter en dankzij de gaatjes aan de rand van het Vespa-bordje, kun je het aan de muur bevestigen. Het emaille van het bordje is van zware kwaliteit. Het heeft als voordeel dat het in weer en wind kan hangen zonder te roesten. Het is van eenzelfde kwaliteit als de straatnaamborden die je overal ziet hangen. Uiteraard moet je het bordje altijd voorzichtig ophangen om te voorkomen dat er eventueel beschadigingen optreden waardoor het bordje alsnog zou kunnen roesten.

Aanvullende informatie

Merk Vespa
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Materiaal emaillen
Afmetingen Diameter 10 cm

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.