iDEAL

2 dooming stickers voor op Alfa, Fiat, Vespa

Print

Snel Overzicht

Wil je op je spatbord extra goed laten ziet dat je dat je een passie hebt voor Italië, dan zijn deze grote tricolore stickers afgezet met zilveren rand een uitkomst. De dooming stickers zijn 111*28mm hebben een glasheldere coating en een exclusieve en robuuste uitstraling. De stickers zijn kleurbestendig, UV-bestendig, zeewaterbestendig en zelfklevend. Leuk voor op je Fiat, Alfa of het spatbord van je scooter.

€ 14,95
2 dooming stickers voor op Alfa, Fiat, Vespa

Meer foto's

Wil je op je spatbord extra goed laten ziet dat je dat je een passie hebt voor Italië, dan zijn deze grote tricolore stickers afgezet met zilveren rand een uitkomst. De dooming stickers zijn zeer groot; ze meten maar liefst 111 * 28mm en hebben een glasheldere coating en een exclusieve en robuuste uitstraling.

De stickers zijn kleurbestendig, UV-bestendig, zeewaterbestendig en zelfklevend. Leuk voor op je Fiat, Alfa of het spatbord van je scooter.

Aanvullende informatie

Merk Fiat
EAN code MI-5010
Model MI-5010
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Afmetingen 111 x 28 mm

Product tags

Andere bezoekers hebben dit product van de volgende tags voorzien:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.