iDEAL

Italiaans cadeaupakket Bologna

Print

Snel Overzicht

Op zoek naar een leuk Italiaans cadeaupakket met verschillende typische delicatessen en cadeau artikelen, is dit pakket met Italiaanse lekkernijen een leuk idee. In het pakket zit o.a. Italiaanse worstjes, pasta, olijfolie, pesto, pastasaus en Italiaans bier.
Leuk om door het jaar heen te geven, maar ook als Italiaans relatiegeschenk of kerstpakket!

€ 71,95
Italiaans cadeaupakket Bologna

Meer foto's

Op zoek naar een leuk Italiaans cadeaupakket met verschillende typische delicatessen en cadeau artikelen, is dit pakket met Italiaanse lekkernijen een leuk idee. In het pakket zit o.a. Italiaanse worstjes, pasta, olijfolie, pesto, pastasaus en Italiaans bier. Leuk om door het jaar heen te geven, maar ook als Italiaans relatiegeschenk of kerstpakket!

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Amaretti Morbidi - zachte bitterkoekjes - glutenvrij

Amaretti Morbidi - zachte bitterkoekjes - glutenvrij

€ 4,99
Hugo Prosejito

Hugo Prosejito

€ 9,95
Risotto al pomodoro (tomaat)

Risotto al pomodoro (tomaat)

€ 4,75
Sicliaanse cannoli gevuld met citroen crème

Sicliaanse cannoli gevuld met citroen crème

€ 4,75

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.