iDEAL

Italiaanse keramieken fruittes aardbei (rond, XL)

Print

Snel Overzicht

Deze uit Noord-Oost Italië afkomstige keramieken, met de hand beschilderde fruittes is versierd met aardbeien. Een fruittes is een uitlekbakje voor fruit. Het vocht in het kommetje gaat via de gaatjes naar het schoteltje. Fruit blijft hierdoor langer goed. De diameter van deze fruittes is 30 cm.

€ 39,95
Italiaanse keramieken fruittes aardbei (rond, XL)

Meer foto's

Kun je geen genoeg krijgen van aardbeien? Dan is dit ambachtelijk gemaakte keramieken aardbeien fruittes XL echt iets voor jou. Dankzij de gaatjes in het kommetje kan er zowel lucht bij het fruit komen, als dat water kan weglopen. Dit wordt opgevangen op de bijpassende schotel. Je fruit blijft daardoor langer goed en toont natuurlijk extra mooi. De diameter van deze fruittes is 30 cm. De aardbeien-decoratie die in reliëf op de keramieken fruittes liggen, zijn handbeschilderd.

De gedecoreerde keramieken schalen worden met de hand beschilderd in een atelier in Bassano del Grappa, Noordoost Italië. Deze stad is bekend om keramieken schalen in deze stijlvolle, frisse stijl. Bekijk voor de volledige collectie de uitgebreide keramiek-catalogus. Hierin staan ook schalen met olijven, tomaten, zeevruchten etc.
Neem bij interesse contact op.

Aanvullende informatie

Model 24LFXL
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.