iDEAL

Italiaanse keramieken schaal / bord wit asperge

Print

Snel Overzicht

Deze uit Noord-Oost Italië afkomstige keramieken schaal is versierd met asperges. De met de hand beschilderde aardewerken schalen zijn niet alleen een ware blikvanger op tafel, maar een gerecht smaakt er des te lekkerder door! De schalen passen bij elk servies. Leuk om zelf te gebruiken of als cadeau.

€ 19,95
Italiaanse keramieken schaal / bord wit asperge

Meer foto's

Deze uit Noord-Oost Italië afkomstige keramieken schaal is versierd met asperges. Het schaaltje is ook als bord te gebruiken. De met de hand beschilderde aardewerken schalen zijn niet alleen een ware blikvanger op tafel, maar een gerecht smaakt er des te lekkerder door! De schalen passen bij elk servies. Leuk om zelf te gebruiken of als cadeau.

De keramieken schalen worden met de hand beschilderd in een atelier in Bassano del Grappa, Noordoost Italië. Deze stad is bekend om keramieken schalen in deze stijlvolle, frisse stijl. Bekijk voor de volledige collectie de uitgebreide keramiek-catalogus. Hierin staan ook schalen met olijven, tomaten, zeevruchten etc.
Neem bij interesse contact op.

Aanvullende informatie

Model 241621_wit
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.