iDEAL

Italiaans tafelvlaggetje

Print

Snel Overzicht

Wat staat nou mooier bij je bureau dan een Italiaanse vlag.
Dit bescheiden vlaggetje van 10 bij 15 cm staat op een standaard van 30 cm en is gemaakt van acetaat zijde. Als je een Italiaans feestje geeft staat het natuurlijk erg leuk, maar ook op je bureau is het een echte aandachtstrekker. Voor de nationalisten onder ons is het zelfs mogelijk om het vlaggetje omlaag te halen bij zonsondergang.

€ 12,50
Italiaans tafelvlaggetje

Meer foto's

Wat staat nou mooier bij je bureau dan een Italiaanse vlag. Dit bescheiden vlaggetje van 10 bij 15 cm staat op een standaard van 30 cm en is gemaakt van acetaat zijde. Als je een Italiaans feestje geeft staat het natuurlijk erg leuk, maar ook op je bureau is het een echte aandachtstrekker. Voor de nationalisten onder ons is het zelfs mogelijk om het vlaggetje omlaag te halen bij zonsondergang.

Aanvullende informatie

Model 211117001+256650069
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.