iDEAL

Italiaanse keramieken fruittes aardbei (rond, Ø 23cm)

Print

Snel Overzicht

Deze uit Noord-Oost Italië afkomstige keramieken, met de hand beschilderde, fruittes is versierd met aardbeien. Een fruittes is een uitlekbakje voor fruit. Het vocht van het kommetje wordt opgevangen op een bijpassend schoteltje. Hierdoor blijft je fruit langer goed.

€ 34,95
Italiaanse keramieken fruittes aardbei (rond, Ø 23cm)

Meer foto's

Deze uit Noord-Oost Italië afkomstige keramieken fruittes is versierd met aardbeien. Het kommetje bevat gaatjes waardoor zowel lucht bij het fruit kan alsook water kan weglopen. Dit wordt opgevangen op de bijpassende schotel. Je fruit blijft daardoor langer goed en toont natuurlijk extra mooi.

De keramieken schalen worden met de hand beschilderd in een atelier in Bassano del Grappa, Noordoost Italië. Deze stad is bekend om keramieken schalen in deze stijlvolle, frisse stijl. Bekijk voor de volledige collectie de uitgebreide keramiek-catalogus. Hierin staan ook schalen met olijven, tomaten, zeevruchten etc.
Neem bij interesse contact op.

Aanvullende informatie

Model R/23
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.