iDEAL

Italiaanse slinger / guirlande 10 m

Print

Snel Overzicht

Vier een echt Italiaans feest met de tricolore feestartikelen. Versier je huis, tuin of kamer met deze leuke slingers, vlaggen en ballen.Deze papieren slinger / guirlande heeft een lengte van 10m, brandvertragend, uitstekende kwaliteit. Meerdere keren te gebruiken.

€ 12,50
Italiaanse slinger / guirlande 10 m

Meer foto's

Vier een echt Italiaans feest met de tricolore feestartikelen. Versier je huis, tuin of kamer met deze leuke slingers, vlaggen en ballen.

Deze papieren slinger / guirlande heeft een lengte van 10m, brandvertragend, uitstekende kwaliteit. Meerdere keren te gebruiken.

Aanvullende informatie

Model 19285
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.