iDEAL

Kortingscode Print

Kortingscode

 

Heb je een kortingscode voor Italiewarenhuis.nl gekregen? Inwisselen van deze code is heel eenvoudig.

De korting of aanbieding die gekoppeld is aan deze code kun je inwisselen als je bestelt. Je vult je code in in het daarvoor bestemde vakje op de afrekenpagina als je je bestelling aan het afronden bent. De korting wordt dan automatisch berekend en van het totaalbedrag afgetrokken.

Heb je een actiecode ontvangen voor een gratis of extra product dan wordt deze automatisch toegevoegd aan je bestelling als je afrekent. Je vult je code in en het product zal dan met de andere producten die je besteld hebt mee gestuurd worden.   

De kortingscodes zijn alleen geldig voor de productgroepen die gekoppeld zijn aan de unieke code. Deze productgroepen worden gecommuniceerd op de actiebon of bij de aanbieding. Je kunt de code maar één keer gebruiken. Vaak hebben codes ook een uiterste inwisseldatum. De aanbieding komt te vervallen na de op de bon vermelde datum.

De kortingscodes vallen onder de algemene voorwaarden van italiewarenhuis.nl.  


Eigen klanten verwennen, acties opzetten, samenwerken ?
Wil je je eigen klanten verwennen met een kortingscode op Italiewarenhuis.nl of met één of meerdere van de leuke producten die we voeren? Wil je samenwerken? Heb je leuke ideeën? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.