iDEAL

Lambretta Horloge Cesare Gold Cream

Print

Snel Overzicht

Dit tijdloze stijlvolle klassieke Lambretta horloge Cesare is geïnspireerd op en een ode aan de ontdekker en legende Dr. Cesare Battaglini. Hij reisde van 1956 tot 1959 op een Lambretta scooter over alle werelddelen. Hij vestigde het nieuwe record van 160.000 kilometer op een Lambretta scooter.

Dit horloge is een moderne versie van de jaren ’50 heren horloges, iets wat Cesare zelf droeg. Stalen case met een dun elegante vorm, dunne rand en een klassieke eenvoudige maar elegante wijzerplaat.

+ 2 mm case
+ Echt lederen band
+ Miyota quartz movement
+ 2 years internationale garantie

Normale Prijs: € 115,00

Aanbieding: € 89,00

Lambretta Horloge Cesare Gold Cream

Meer foto's

Dit tijdloze stijlvolle klassieke Lambretta horloge Cesare is geïnspireerd op en een ode aan de ontdekker en legende Dr. Cesare Battaglini. Hij reisde van 1956 tot 1959 op een Lambretta scooter over alle werelddelen. Hij vestigde het nieuwe record van 160.000 kilometer op een Lambretta scooter. Dit horloge is een moderne versie van de jaren ’50 heren horloges, iets wat Cesare zelf droeg. Stalen case met een dun elegante vorm, dunne rand en een klassieke eenvoudige maar elegante wijzerplaat. + 2 mm case + Echt lederen band + Miyota quartz movement + 2 years internationale garantie

Aanvullende informatie

Model 2182cre
EAN code 2182cre
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Merk Lambretta

Andere klanten kochten ook

Lambretta Horloge Cesare Silver

Lambretta Horloge Cesare Silver

Normale Prijs: € 100,00

Aanbieding: € 79,00

Lambretta Horloge Cesare Black

Lambretta Horloge Cesare Black

Normale Prijs: € 100,00

Aanbieding: € 79,00

   

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.