iDEAL

Over ons Print

ItaliëwinkelsItalieWarenhuis.nl is een initiatief van Italiëwinkels Retail Group. ItalieWarenhuis.nl is een complete Italian lifestyle webwinkel

Bestellen bij ItalieWarenhuis.nl is eenvoudig, betrouwbaar en nog snel ook.

ItalieWarenhuis.nl heeft het beantwoorden van vragen en afhandelen van eventuele klachten hoog in het vaandel staan. Neem gerust eens contact met ons op via e-mail, telefoon of fax, dan heb je gegarandeerd binnen 1 werkdag een antwoord van een van onze medewerkers.

Vanuit 's-Hertogenbosch wordt samengewerkt met de diverse transportpartners Janssen Distribution Services BV, TNT en DHL, om de bestelling op een zo snel mogelijke en veilige manier bij onze klanten te bezorgen. Door het gebruik van meerdere transportpartners kunnen wij gemakkelijk inspelen op de wensen van onze klanten, die zelf kunnen aangeven wanneer ze de bestelling willen ontvangen. Voor veel van onze producten kunnen we zelfs de dag na betaling zorgen dat ze bij je in huis zijn. Dit is echter afhankelijk van het product, planning van de transportpartners en de beschikbaarheid van het product.

Wil je meer informatie over partner of leverancier worden? Heb je innovatieve ideeën over een samenwerking of wil je advies over het verkopen via een winkel en/of het internet? Kijk dan wat wij voor je kunnen betekenen.

Oprichtster van Italiëwinkels Retail Group, het bedrijf achter ItalieWarenhuis.nl, is Claudia Zanin, Italiaanse van herkomst met een ruime ervaring in de marketing, communicatie en Italiaanse producten. Italiëwinkels Retail Group is al sinds 1999 actief op het internet. Het team, bestaande uit Italianen, Italofielen en vakmensen, weet als geen ander hoe het Italië-gevoel over te brengen en is uniek door de combinatie van Italiaanse creativiteit en temperament in combinatie met Hollandse efficiency en degelijkheid. En uiteraard heeft iedereen de nodige vakkennis met betrekking tot de producten die zij verkopen.

De contactgegevens ItalieWarenhuis.nl:

Kantoorlocatie Italiewarenhuis.nl
Frederik Hendriklaan 76
5212 BG ’s-Hertogenbosch  
Tel: 073-613 84 88
Contactformulier

Bankgegevens:
Italiëwinkels Retail Group
Rabobank rekeningnummer: 1062 79 831
IBAN: NL55 Rabo 0106279831
BIC/SWIFT: RABONL2U

KvK nummer: 60312114
BTW/IVA: NL148262727B03

 

PS Like ook gelijk even onze facebookpagina!