iDEAL

1+1 gratis Pandoro - Vecchio Forno - middel - 700 gr

Print

Snel Overzicht

De unieke smaak is lastig te omschrijven, maar het goudgele gebak houdt het midden tussen briochebrood en droge cake. Traditioneel wordt pandoro als nagerecht gegeten, maar het smaakt ook uitstekend bij een glaasje droge prosecco of zoete Moscato d'Asti, een espresso of als tussendoortje!De pandoro heeft een gewicht van 700 gram en is houdbaar tot eind april van het volgend jaar.
Wie ooit met Natale, Kerst, of Capodanno, oudjaar, in Italia is geweest, weet dat pandoro niet weg te denken is als tradizione natalizia, kersttraditie. Het zoete kerstgebak komt oorspronkelijk uit Verona. Ook de mooie verpakking zorgt ervoor dat het in Italia een van de meest gegeven regali, geschenken, is tijdens de feestdagen.Het gerenommeerde Vecchio Forno bestaat sinds 1920 en is een van de eerste Italiaanse bedrijven dat garandeert geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten te gebruiken.Reserveer tijdig want op=op!
Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.


€ 12,10
1+1 gratis Pandoro - Vecchio Forno - middel - 700 gr

Meer foto's

Zo lang de voorraad strekt: 1+1 gratis! Je krijgt dus 2 Pandoro's voor de prijs van 1!

De unieke smaak is lastig te omschrijven, maar het goudgele gebak houdt het midden tussen briochebrood en droge cake. Traditioneel wordt pandoro als nagerecht gegeten, maar het smaakt ook uitstekend bij een glaasje droge prosecco of zoete Moscato d'Asti, een espresso of als tussendoortje!

De pandoro heeft een gewicht van 700 gram en is houdbaar tot eind april van het volgend jaar. Wie ooit met Natale, Kerst, of Capodanno, oudjaar, in Italia is geweest, weet dat pandoro niet weg te denken is als tradizione natalizia, kersttraditie. Het zoete kerstgebak komt oorspronkelijk uit Verona. Ook de mooie verpakking zorgt ervoor dat het in Italia een van de meest gegeven regali, geschenken, is tijdens de feestdagen.

Het gerenommeerde Vecchio Forno bestaat sinds 1920 en is een van de eerste Italiaanse bedrijven dat garandeert geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten te gebruiken.

Reserveer tijdig want op=op! Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

€ 2,60
Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

€ 2,40
   

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.