iDEAL

Panettone - Vecchio Forno - blik - 1000 gr

Print

Snel Overzicht

Wie ooit met Natale, Kerst, of Capodanno, oudjaar, in Italia is geweest, weet dat panettone niet weg te denken is als tradizione natalizia, kersttraditie. Het zoete kerstgebak komt oorspronkelijk uit Verona. Ook de mooie verpakking zorgt ervoor dat het in Italia een van de meest gegeven regali, geschenken, is tijdens de feestdagen.€ 16,25
Panettone  - Vecchio Forno - blik - 1000 gr

Meer foto's

Wie ooit met Natale, Kerst, of Capodanno, oudjaar, in Italia is geweest, weet dat panettone niet weg te denken is als tradizione natalizia, kersttraditie. Het zoete kerstgebak komt oorspronkelijk uit Verona. Ook de mooie verpakking zorgt ervoor dat het in Italia een van de meest gegeven regali, geschenken, is tijdens de feestdagen.

De unieke smaak is lastig te omschrijven, maar het goudgele gebak houdt het midden tussen briochebrood en droge cake. Traditioneel wordt panettone als nagerecht gegeten, maar het smaakt ook uitstekend bij een glaasje droge prosecco of zoete Moscato d'Asti, een espresso of als tussendoortje!

De panettone heeft een gewicht van 1000 gram, is gemaakt met boter en is houdbaar tot eind april 2017. Het gerenommeerde Vecchio Forno bestaat sinds 1920 en is een van de eerste Italiaanse bedrijven dat garandeert geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten te gebruiken.

Attenzione
Deze panettone is verpakt in een typisch Italiaans bewaarblik. De kleur en design kan afwijken van de foto. Er zijn diverse designs mogelijk waardoor er één niet meer op voorraad kan zijn.

Neem contact op over de andere mogelijkheden op Italiaans kerstpakket gebied

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

€ 2,60
Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

€ 2,40
   

Product tags

Andere bezoekers hebben dit product van de volgende tags voorzien:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.