iDEAL

Pizzameel, Farina "00", dubbel nul

Print

Snel Overzicht

Farina "00", dubbel nul tarwe, wordt vooral gebruikt voor het maken van pizzadeeg. het deeg dien je +/- 60 min te laten rijzen. Daarnaast kun je de deegbollen ook invriezen voor later gebruik. Erg handigKijk hier voor meer informatie over het zelf pizza maken met handige tips & tricks en recepten.Bestellen kan minimaal per 3 pakken (een pak bevat 1 kilo meel). Helaas passen de pakken niet door de brievenbus; wij zijn daarom genoodzaakt de kosten voor een pakketje door te berekenen.

€ 3,45
Pizzameel, Farina "00", dubbel nul

Meer foto's

Farina "00", dubbel nul tarwe, wordt vooral gebruikt voor het maken van pizzadeeg. het deeg dien je +/- 60 min te laten rijzen. Daarnaast kun je de deegbollen ook invriezen voor later gebruik. Erg handig

Kijk hier voor meer informatie over het zelf pizza maken met handige tips & tricks en recepten.

Bestellen kan minimaal per 3 pakken (een pak bevat 1 kilo meel). Helaas passen de pakken niet door de brievenbus; wij zijn daarom genoodzaakt de kosten voor een pakketje door te berekenen.

Aanvullende informatie

EAN code GM pizzameel
Model Pastameel Frabi "00
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Polenta meel, Maismeel

Polenta meel, Maismeel

€ 2,95
     

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.