iDEAL

Pizzaoven, pizzapan Napoli - Optima - Rood

Print

Snel Overzicht

In 4-5 minuten tover je met deze fraai vormgegeven pizzaoven, pizzapan de lekkerste pizza’s op tafel. Je kunt er zowel zelfgemaakte pizza’s in bereiden als diepvriespizza’s. De unieke, gecertificeerde ovensteen is gelijk aan die in de houtgestookte pizzaovens worden gebruikt.In 10 minuten tijd wordt de oven tot 400 graden verwarmd, daar waar een gemiddelde oven een maximale waarde bereikt van 275 graden. Vervolgens een pizza erin en 4-5 minuten later is het genieten! De machine is van rood metaal, en de veilige dekselrem zorgt ervoor dat de deksel niet terugvalt. Verder zorgt de extra zwarte greep bovenop de deksel ervoor dat je de deksel veilig kunt openen, ook al is de binnenzijde heet.


De temperaturen bij benadering:

Stand 1: 265° C

Stand 1½ : 296° C

Stand 2: 354° C

Stand 2½: 380° C

Stand 2¾: 400° C

Bij de hoogste stand, stand 3, werden temperaturen van meer dan 400 graden bereikt. Een goed gebakken pizza gegarandeerd!Garantie: 2 jaarDe diameter van de steen is circa 31 cm, waardoor er zowel huisgemaakte pizza's als diepvriespizza's in kunnen worden afgebakken. Ook kun je er op een lagere stand zelfs taarten, broodjes of lasagne in bakken.De pizzaoven is bovendien een hit op Italiaans getinte avondjes. Italiaans muziekje, lekkere Valpolicella of Pinot bianco en je laat eenieder meegenieten van een versgebakken pizza. Het Ferrari-rode wondertje kan grote productie zonder problemen aan, dus zelfs zakelijk is het te gebruiken.Gespot in een artikel van het NRC Handelsblad 15 augustus 2008. Zeer positief beoordeeld door culinair journalist Wouter Klootwijk.Ook op BNR Nieuwsradio werd de pizzaoven als "briljant" beoordeeld; is de link niet meer beschikbaar, download dan de MP3 (5 MB).
Lees ook het artikel uit Het Financieele Dagblad over de pizzaoven.

Bekijk een impressie van de pizzaoven!


Normale Prijs: € 174,50

Aanbieding: € 169,50

Pizzaoven, pizzapan Napoli - Optima - Rood

Meer foto's

VERNIEUWD!! ZONDER TEMPERATUURRESTRICTIES TOT 400 GRADEN CELCIUS, MET VERBETERDE VERWARMINGSELEMENTEN

De pizzaoven Napoli is verkrijgbaar in rood maar ook in mat grijs. De Optima Napoli is geheel Made in Italy.

In 4-5 minuten tover je met deze fraai vormgegeven pizzaoven, pizzapan de lekkerste pizza’s op tafel. Je kunt er zowel zelfgemaakte pizza’s in bereiden als diepvriespizza’s. De unieke, gecertificeerde ovensteen is gelijk aan die in de houtgestookte pizzaovens worden gebruikt. 

Een pizza erin en 4-5 minuten later is het genieten! De machine is van rood metaal, en de veilige dekselrem zorgt ervoor dat de deksel niet terugvalt. Verder zorgt de zwarte greep bovenop de deksel ervoor dat je de deksel veilig kunt openen, ook al is de binnenzijde heet. De oven voldoet aan de laatste EU veiligheidseisen.

Garantie: 2 jaar

De diameter van de steen is circa 31 cm, waardoor er zowel huisgemaakte pizza's als diepvriespizza's in kunnen worden afgebakken. Ook kun je er op een lagere stand zelfs taarten, broodjes of lasagne in bakken.

De pizzaoven is bovendien een hit op Italiaans getinte avondjes. Italiaans muziekje, lekkere Valpolicella of Pinot bianco en je laat eenieder meegenieten van een versgebakken pizza. Het Ferrari-rode wondertje kan grote productie zonder problemen aan, dus zelfs zakelijk is het te gebruiken.

 

Het verschil tussen de Napoli pizzaoven en de Delizia pizzaoven
Het verschil tussen beide is dat de Napoli ook wordt gebruikt in sportkantines, bars, kleine horeca en catering. Oftewel: hij kan lang achter elkaar bakken. De Delizia heeft veel meer kunststof aan het apparaat wat maakt dat het een apparaat voor huis-tuin-en-keuken gebruik is. De Delizia heeft er ook nog een keukenwekker op zitten.

 

De Delizia en Napoli pizzaoven worden even warm en zorgen er beide voor dat de pizza binnen 4-5 minuten krokant kan worden afgebakken. De pizzaovens voldoen aan de Europese eisen; de temperatuur kan daardoor tot zo’n 390 graden. Maar dat is echt voldoende. De standen zijn traploos instelbaar.

 

Vroeger was de Napoli pizzaoven onderdeel van G3 Ferrari, de bedenker van de oventjes. Deze heeft echter op enig moment zijn paradepaardje verkocht aan Optima, die het apparaat op dezelfde manier maakt als G3 Ferrari indertijd. In feite komt het dus neer op een naamswissel.

 

We verkopen de pizzaovens sinds 2005 en hebben op allebei even weinig retouren gehad. Dus: als budget een issue is, kun je gerust kiezen voor de Delizia. Sommige mensen in onze (voormalige) winkel zeiden dat ze voor 2 tientjes meer liever een semi-professioneel apparaat wilden. Dat is ook een overweging.

 

Áls je eenmaal zo’n pizzaoventje hebt, gebruik je deze standaard ook op feestjes – het is vaak de hit van de avond :-)

 

 

De Napoletana pizzaoven
De Napoletana snack is de nieuwste uitvoering. Je hebt door die extra steen net wat meer gebruiksmogelijkheden: je kunt dan o.a. Panini, Tosti, afbakbroodjes, Focaccia en Piadine afbakken. Door de twee beugels aan de zijkant wordt het bovenste gedeelte automatisch omhoog geschoven. Wil je alleen een pizza afbakken dan kan de bovenste steen heel eenvoudig verwijderd worden.

 

Voordeel van alle pizzaovens is dat je heel wat geld bespaart op een etentje in een pizzeria. Je ingrediënten kosten weinig en je kunt de pizza zo beleggen als je zelf wilt en niet hoe de pizzeria dat heeft bedacht :-)

Wat schreven anderen over de G3 Ferrari pizzaoventjes
Gespot in een artikel van het NRC Handelsblad 15 augustus 2008. Zeer positief beoordeeld door culinair journalist Wouter Klootwijk.

Ook op BNR Nieuwsradio werd de pizzaoven als "briljant" beoordeeld; is de link niet meer beschikbaar, download dan de MP3 (5 MB).

Lees ook het artikel uit Het Financieele Dagblad.

Bekijk een impressie van de pizzaoven, pizzapan!


Aanvullende informatie

Merk G3 Ferrari
EAN code 8020390010191
Model Napoli rood
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

2 Italië stickers - Italiaanse vlag rechthoekig -40x12mm

2 Italië stickers - Italiaanse vlag rechthoekig -40x12mm

€ 4,50
Set pizzaplankje / halve maan pizzaschep rvs

Set pizzaplankje / halve maan pizzaschep rvs

€ 22,50
Italia keukenschort | sloof in tricolore

Italia keukenschort | sloof in tricolore

€ 19,75
Pizzaschep met houten korte steel

Pizzaschep met houten korte steel

€ 34,95

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.