iDEAL

Bugatti wijn koeler dubbelwandig RVS

Print

Snel Overzicht

Het Italiaanse Bugatti maakt mooie designproducten die gezien mogen worden. Zo ook deze dubbelwandige RVS wijn koeler, waarin je je witte wijn lang koud kunt houden. Leuk om zelf te hebben of om samen met een fles mooie witte wijn cadeau te geven. De cooler met de druppelvorm is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktische en functioneel in gebruik.De cooler is 14x19cm en is gemaakt van polished RVS. De cooler is dubbelwandig wat zorgt voor een optimale isolatie.Je kunt de cooler gemakkelijk schoonhouden met een droge, vochtige doek.De cooler weegt 1,2 kilo.

Normale Prijs: € 99,00

Aanbieding: € 69,00

Bugatti wijn koeler dubbelwandig RVS

Meer foto's

Het Italiaanse Bugatti maakt mooie designproducten die gezien mogen worden. Zo ook deze dubbelwandige RVS wijn koeler, waarin je je witte wijn lang koud kunt houden. Leuk om zelf te hebben of om samen met een fles mooie witte wijn cadeau te geven. De cooler met de druppelvorm is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktische en functioneel in gebruik.

De cooler is 14x19cm en is gemaakt van polished 18/10 RVS. De cooler is dubbelwandig wat zorgt voor een optimale isolatie.Je kunt de cooler gemakkelijk schoonhouden met een droge, vochtige doek.

De cooler weegt 1,2 kilo.

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen
Merk Bugatti

Product tags

Andere bezoekers hebben dit product van de volgende tags voorzien:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.