iDEAL

Bugatti Trattoria kaasrasp - RVS en hout whitewash

Print

Snel Overzicht

Een kaasrasp die goed raspt én die er ook nog eens mooi uitziet. De kaasrasp van Bugatti mag gezien worden en is dan ook leuk om op tafel te zetten samen meteen stuk Parmezaanse kaas zodat iedereen lekker zoveel kaas over zijn spaghetti raspt als hij zelf wil. Maar je kunt er natuurlijk ook tal van andere ingrediënten mee raspen.De rasp is gemaakt RVS en heeft drie opties. De raspen zijn gemaakt met een fotogravure proces. Daardoor is de rasp zeer scherp; het raspen gaat dus soepel en gemakkelijk. Ander voordeel is dat de aroma's optimaal worden behouden.De producten uit de Trattoria-range zijn deels gemaakt van massief hout; de hounerven en de zachte dynamische vormen maakt de rasp uniek.Het advies is de rasp met de hand af te wassen. De afdichting is gemakkelijk zodat je goed kunt schoonmaken.

Normale Prijs: € 35,00

Aanbieding: € 29,95

Bugatti Trattoria kaasrasp -  RVS en hout whitewash

Meer foto's

Een kaasrasp die goed raspt én die er ook nog eens mooi uitziet. De kaasrasp van Bugatti mag gezien worden en is dan ook leuk om op tafel te zetten samen meteen stuk Parmezaanse kaas zodat iedereen lekker zoveel kaas over zijn spaghetti raspt als hij zelf wil. Maar je kunt er natuurlijk ook tal van andere ingrediënten mee raspen.

De rasp is gemaakt RVS en heeft drie opties. De raspen zijn gemaakt met een fotogravure proces. Daardoor is de rasp zeer scherp; het raspen gaat dus soepel en gemakkelijk. Ander voordeel is dat de aroma's optimaal worden behouden.

De producten uit de Trattoria-range zijn deels gemaakt van massief hout; de hounerven en de zachte dynamische vormen maakt de rasp uniek.

Het advies is de rasp met de hand af te wassen. De afdichting is gemakkelijk zodat je goed kunt schoonmaken.

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen
Merk Bugatti

Product tags

Andere bezoekers hebben dit product van de volgende tags voorzien:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.