iDEAL

10 minuten Italiaans per dag

Print

Snel Overzicht

Het boekje '10 minuten Italiaans per dag' biedt meer dan 70 rechterpagina's met afwisselende oefeningen over woordenschat en grammatica. Op de daarop volgende pagina vind je de oplossingen, en een uitleg van de stof, zodat je begrijpt waarom je antwoorden juist of onjuist waren.De makkelijkere oefeningen worden gemarkeerd met één sterretje: *
De wat moeilijkere oefeningen met twee sterretjes: **Je herhaalt en oefent met deze boekjes verschillende onderdelen van de taal: grammatica, woordenschat, conversatie. Ook krijg je informatie over Italië en de Italianen.Bekijk een proefhoofdstuk


€ 9,90
10 minuten Italiaans per dag

Meer foto's

Het boekje '10 minuten Italiaans per dag' biedt meer dan 70 rechterpagina's met afwisselende oefeningen over woordenschat en grammatica. Op de daarop volgende pagina vind je de oplossingen, en een uitleg van de stof, zodat je begrijpt waarom je antwoorden juist of onjuist waren.

De makkelijkere oefeningen worden gemarkeerd met één sterretje: * De wat moeilijkere oefeningen met twee sterretjes: **

Je herhaalt en oefent met deze boekjes verschillende onderdelen van de taal: grammatica, woordenschat, conversatie. Ook krijg je informatie over Italië en de Italianen.

Bekijk een proefhoofdstuk

Aanvullende informatie

ISBN 9789054513865
EAN code 9789054513865
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Aantal pagina's 70
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands

Andere klanten kochten ook

Grammaticawijzer Italiaans

Grammaticawijzer Italiaans

€ 8,25
Werkwoorden in vorm -  nieuw - Italiaans

Werkwoorden in vorm - nieuw - Italiaans

€ 9,50
Praktische grammatica Italiaans

Praktische grammatica Italiaans

€ 28,50
250 grammatica oefeningen Italiaans

250 grammatica oefeningen Italiaans

€ 14,95

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.