iDEAL

Vespa blikken ansichtkaart om op te hangen

Print

Snel Overzicht

Deze Vespa blikken ansichtkaart van 10x15cm is een klassieker. Vroeger zagen promotieposters er zo uit Chi 'Vespa" mangia le mele. (chi non 'Vespa' no).
Bij de kaart zit een ophanghaakje dat je op de achterkant kunt bevestigen, waardoor je een blikken miniposter aan de muur hebt.

Normale Prijs: € 8,95

Aanbieding: € 5,95

Vespa blikken ansichtkaart om op te hangen

Meer foto's

Deze Vespa blikken ansichtkaart van 10x15cm is een klassieker. Vroeger zagen promotieposters er zo uit Chi 'Vespa" mangia le mele. (chi non 'Vespa' no). Bij de kaart zit een ophanghaakje dat je op de achterkant kunt bevestigen, waardoor je een blikken miniposter aan de muur hebt.

Aanvullende informatie

Merk Vespa
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Afmetingen 5 bij 7,5 cm

Andere klanten kochten ook

Fiat magneet - vakantie

Fiat magneet - vakantie

€ 3,95
     

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

* Een tag staat voor een steekwoord. Hiermee kun je favoriete producten later eenvoudig terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld een aantal horloges die je op het oog hebt markeren met de tag 'horloge'. Door later te klikken op die tag zie je een overzicht van de betreffende producten.

Openbaar gepubliceerde tags helpen je beter te vinden wat je zoekt. Daarom worden de beste tags door het team van Italiewarenhuis.nl voor iedereen toegankelijk gemaakt in de tagcloud, links onderaan de pagina.